Izvor: Blic, 21.Avg.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA NA KOPAONIKU Deminer teško povređen dok je uništavao zaostale NATO bombe

Za sada neimenovani pripadnik Centra za razminiranje teško je povređen jutros prilikom uništavanja zaostalih bombi iz NATO bombardovanja na Kopaoniku i hitno je prebačen u novopazarsku Opštu bolnicu.

U toj zdravstvenoj ustanovi je Blicu rečeno da je muškarac teško povređen i da je u toku dijagnostika.

- Pacijent je primljen u teškom stanju, sa povredama glave, očiju, lica, grudnog koša i ruku. Za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije životno ugrožen, biće urađena kompletna dijagnostika i najverovatnije će ubrzo biti prebačen u tercijarnu ustanovu – kaže načelnik Hirugije Kemal Brničanin.

Još uvek nije poznato kako je došlo do eksplozije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kopaonik: Deminer teško ranjen dok je uništavao NATO bombe

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2016

Za sada neimenovani pripadnik Centra za razminiranje teško je ranjen u nedelju ujutru prilikom uništavanja zaostalih bombi iz NATO bombardovanja na Kopaoniku i hitno je prebačen u novopazarsku Opštu bolnicu...U toj zdravstvenoj ustanovi je "Blicu" rečeno da je muškarac teško povređen i da je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.