Drama u Crnoj Gori i dalje traje: Vatra se spušta ka kućama, panika među građanima sve veća (VIDEO/FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2017, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Crnoj Gori i dalje traje: Vatra se spušta ka kućama, panika među građanima sve veća (VIDEO/FOTO)

Među meštanima postoji većinski stav da je reč o nameštenim požarima

Noć je u Crnoj Gori donela nove požare - gori brdo Obosnik na poluostrvu Luštice, na oko 600 metara nadmorske visine, a vatra se polako spušta ka kućama.Ugroženo je selo Zabrđe, dok su u Babincima pojedine kuće evakuisane.

Ukrajinci poslali pomoć Crnoj Gori: I u nesreći, NATO, EU i Đetići teraju inat Rusiji

Ljudi se uspaniče kada padne noć i zovu vatrogasne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipe. Vatrogasne ekipe potom dođu da naprave procenu gde da intervenišu.

Kako se navodi, vatrogasci čekaju da ujutru koriste ukrajinski kanader i nadaju se da će to rešiti problem nepristupačnog terena.

, o čemu je pričao i crnogorski premijer Duško Marković. On je izjavio da veruje da ima podmetnutih požara, te da će "svi resursi" države biti usmereni ka pronalaženju počinilaca.

Kanader u akciji #luštica #požar pic.twitter.com/tZx3vBzCu6

— krava muzara (@kravicamuuu) July 18, 2017

Situacija sa požarima je pod kontrolom, ali su i dalje aktivni požari na poluostrvu Luštica, u zaleđu Herceg Novog, te na području Podgorice i Cetinja, saopšteno je u utorak uveče iz MUP-a.
Pogledaj vesti o: NATO,   Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Tu se molimo Bogu i to nam je sad..." / VIDEO

Izvor: B92, 19.Jul.2017

Požari u Crnoj Gori i dalje traju, a najkritičnije je u mestu Zabrđe, najvišoj tački poluostrva Luštice...Kako padne mrak, tako zasijaju luštička brda, a onda počinje borba. Vatra je, čini se, stigla tik uz kuću...Sveštenik i vatrogasac dobrovoljac Nikola Urdešić kaže da ima utisak da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.