Dodatni oprez u NATO nakon novih Putinovih poteza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2022, 20:52

Dodatni oprez u NATO nakon novih Putinovih poteza

NATO nije primetio promene u nuklearnoj strategiji Rusije, ali je na oprezu, izjavio je danas zvaničnik Severnoatlantske alijanse, komentarišući poteze ruskog predsednika Vladimira Putina koji je, kako je naveo, eskalirao rat u Ukrajini opštom mobilizacijom i upozorenjima o mogućoj upotrebi nuklearnog oružja.

"Nismo videli nikakve promene u nuklearnom ponašanju Rusije, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << NATO i saveznici ostaju na oprezu", rekao je zvaničnik NATO Rojtersu.

Zvaničnik, koji je odbio da bude imenovan, dodao je da je u junu, u novom strateškom konceptu NATO navedeno da bi rusko širenje "novih i razornih sistema sa dvostrukom sposobnošću uz korišćenje prinudnog nuklearnog signala" predstavljalo izazov za bezbednost i interese zemalja članica NATO, dodaje Rojters.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NA STALNOM OPREZU SMO OD NUKLEARNOG NAPADA": Zapad i NATO zabrinuti zbog ruskih poteza

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2022

 NATO nije primetio promene u nuklearnoj strategiji Rusije, ali je na oprezu, izjavio je danas zvaničnik Severnoatlantske alijanse, komentarišući poteze ruskog predsednika Vladimira Putina koji je, kako je naveo, eskalirao rat u Ukrajini opštom mobilizacijom i upozorenjima o mogućoj upotrebi nuklearnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dodatni oprez u NATO-u nakon novih Putinovih poteza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2022, 09:33

NATO nije primetio promene u nuklearnoj strategiji Rusije, ali je na oprezu, izjavio je zvaničnik Severnoatlantske alijanse, komentarišući poteze ruskog predsednika Vladimira Putina koji je, kako je naveo, eskalirao rat u Ukrajini mobilizacijom i upozorenjima o mogućoj upotrebi nuklearnog oružja..."Nismo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.