Đovani de Bjazi najveći Albanac: Italijan veliča teroriste UČK (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Jun.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đovani de Bjazi najveći Albanac: Italijan veliča teroriste UČK (VIDEO)

Italijan Đovani de Bjazi, koji je dobio albansko državljanstvo, prikazao je na društvenim mrežama video klip koji je prikazao teškoće sa kojima se Albanija suočavala tokom tranzicije, kao i rat na Kosovu Selektor Albanije, Italijan Đovani de Bjazi, koji je dobio albansko državljanstvo, prikazao je na društvenim mrežama trominutni video klip koji je prikazao teškoće sa kojima se Albanija suočavala tokom tranzicije, kao i rat na Kosovu, koji je doveo do intervencije NATO-a, i rekao: "Ovako smo bili tretirani".Na kraju video klipa prikazano je slavlje navijača. "Ovo smo mi. Zahvaljujući vama, Evropa nas smatra jednakima. Hvala", rekao je De Bjazi.
Pogledaj vesti o: NATO,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ITALIJAN VEĆI ALBANAC OD SAMIH ALBANACA: De Bjazi veliča UČK! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2016

Italijanski stručnjak napravio je veliki posao na klupi Albanije time što se plasirao na EP i tamo zabeležio jednu pobedu.. . Đovani de Bjazi odmah je dobio albansko državljanstvo. Naravno, lep gest ako se ima u vidu kakav je sportski rezultat napravio sa ovom zemljom. Ipak, vrlo brzo je postao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.