Centralno obeležavanje dve decenije od početka bombardovanja u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 21.Mar.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centralno obeležavanje dve decenije od početka bombardovanja u Nišu

Nema još uvek nikakvih detalja o obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji osim što je iz kabineta Predsednika Srbije Aleksandra Vučića najavljen izvesno njegov dolazak u nedelju. 
Nezvanično se saznaje da će u Niš pristići i veći broj pristalica Srpske napredne stranke sa Juga Srbije. Portal "Južne vesti", pozvavši se na izvor iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << SNS, objavio je da se u gradskim odborima vladajuće stranke prave spiskovi za organizovani dolazak autobusima. 
Da podsetimo, pored molebana i obraćanja državnog vrha u planu je prvobitno bilo i održavanje policijske i vojne parade ali je ona nakon nekoliko dana, odlukom Aleksandra Vučića, odložena je za 9.maj.
Bulevar Nikole Tesle, gde je međutim parada trebalo da se održi, ostao je, u sklopu priprema za paradu, bez uličnog osvetljenja i razdelnog ostrva na polovini kolovoza. Da li će vojna parada uopšte biti održana u Nišu - za sada nije poznato.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.