Borisov se izvinio Makedoncima zato što ih je nazvao Severnomakedonci

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Avg.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borisov se izvinio Makedoncima zato što ih je nazvao Severnomakedonci

Premijer Bugarske Bojko Borisov izvinio se danas u Skoplju Makedoncima zbog toga što ih je nedavno nazvao "Severnomakedonci" i obećao "kompletnu podršku" Severnoj Makedoniji u NATO integraciji. Borisov, koji je doputovao u Severnu Makedoniju povodom dvogodišnjice potpisivanja Sprazuma o prijateljstvu i zajedničkog obeležavana praznika Ilindena, sa premijerom Severne Makedonije se poklonio na grobu Goce Delčeva u crkvi "Sveti spas" u Skoplju. Bugarski...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORISOV SE IZVINIO MAKEDONCIMA U SKOPLJU: Oprostite što sam vas nazvao Severnomakedonci! (FOTO)

Izvor: Kurir, 01.Avg.2019

Premijer Bugarske Bojko Borisov izvinio se danas u Skoplju Makedoncima zbog toga što ih je nedavno nazvao "Severnomakedonci" i obećao "kompletnu podršku" Severnoj Makedoniji u NATO integraciji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.