Izvor: Blic, 03.Dec.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BLIC" NA NATO SAMITU "Zapadni Balkan nam je od KLJUČNOG ZNAČAJA, Bosna i Makedonija da iskoriste priliku"

Ministri spoljnih poslova NATO članica sastaće se u utorak i sredu u Briselu kako bi razgovarali o nekoliko tema i bezbednosnih izazova, među kojima će se naći i Zapadni Balkan i trenutne tenzije na relaciji Beograd-Priština. Uoči početka sastanka šefova diplomatija 29 zemalja članica, novinarima se na konferenciji za medije, na kojoj je prisustvovao i “Blic”, obratio generalni sekretar Alijanse, Jens Stoltenberg.
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BLIC" U BRISELU Stoltenberg: Beograd i Priština da se SUZDRŽE OD PROVOKACIJA

Izvor: Blic, 03.Dec.2018

Ministri spoljnih poslova NATO članica sajstaju se danas i sutra u Briselu kako bi razgovarali o nekoliko tema i bezbednosnih izazova, među kojima će se naći i Zapadni Balkan i trenutne tenzije na relaciji Beograd-Priština. Uoči početka sastanka šefova diplomatija 29 zemalja članica, novinarima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.