Izvor: Blic, 25.Maj.2022, 19:53

Vučić iz Davosa: Ne vodimo ni prorusku, ni prozapadnu, već svoju politiku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže za RTS da je na skupu u Davosu govorio o problemima sa kojima se suočavamo, kao i da svaki dan čujemo poruke priznajete nezavisno Kosovo ili uvedite sankcije. Samo je Srbija bombardovana i napadnuta od strane NATO zemalja, mnoge od njih su i članice EU, morate da imate tu vrstu posebnosti u glavi kada sa nama o tome razgovarate, poručuje Vučić. Ističe i da za sada ne postoji mogućnost da Srbija uvede sankcije Rusiji, kao i da veruje da će imati korektan i dobar razgovor sa ruskom stranom i da ćemo dobiti fer cenu gasa.
Pogledaj vesti o: NATO skup,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Za sada ne postoji mogućnost da uvedemo sankcije Rusiji ali ne znam šta život donosi

Izvor: Danas, 25.Maj.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da "za sada ne postoji mogućnost" da Srbija uvede sankcije Rusiji, a "šta će biti u budućnosti - ja ne znam šta život donosi i kako će sve da izgleda".

Nastavak na Danas...

"VERUJEM DA ĆEMO DOBITI FER CENU GASA" Vučić o razgovorima sa Rusijom: Treba nam mnogo novca da napunimo kapacitete u Mađarskoj

Izvor: Blic, 26.Maj.2022, 09:04

Кada je reč o predstojećem razgovorima sa Ruskom Federacijom o gasu, možda i sa predsednikom Vladimirom Putinom, kao i koja je cena gasa prihvatljiva za našu privredu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da ne može da insistira na tome.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.