Izvor: Blic, 10.Jul.2023, 00:18

SAMIT NATO U LITVANIJI Politiko: U toku finalizacija deklaracije o davanju bezbednosnih garancija Kijevu

Mala grupa zapadnih saveznika uključena je u pregovore u poslednjem trenutku o finalizaciji deklaracije o davanju bezbednosnih garancija za Ukrajinu uoči samita NATO-a u Litvaniji, rekla su četiri neimenovana zvaničnika upoznata sa razgovorima. SAD, Velika Britanija, Francuska i Nemačka već sedmicama razgovaraju o tom pitanju sa Kijevom, a takođe su se obratile i drugim saveznicima u NATO-u, EU i G7, objavio je "Politiko".
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U toku je – u poslednjem trenutku

Izvor: B92, 10.Jul.2023

Manja grupa NATO zapadnih saveznika uključena je u pregovore u poslednjem trenutku o finalizaciji deklaracije o davanju bezbednosnih garancija za Ukrajinu...To suizjavila četiri neimenovana zvaničnika upoznata sa tim razgovorima...SAD, Velika Britanija, Francuska i Nemačka već sedmicama razgovaraju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.