Árstíðir kao podrška Sólstafiru i Myrkuru

Izvor: BalkanRock.com, 27.Sep.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Árstíðir kao podrška Sólstafiru i Myrkuru

Kako je već najavljeno, u organizaciji MH Concerts Serbian Hellbangers, islandski metalci Sólstafir premijerno će konačno nastupiti u našoj zemlji 4. decembra u Domu Omladine Beograda.

Sa Islanđanima binu će deliti i danski atmosferični black metalci Myrkur, a najavljeno je još jedno ime koje će publika imati zadovoljstvo da čuje ovo veče. Radi se o islandskom indie pop rock bendu Árstíðir, koji će fanovima predstaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << svoju unikatnu muzičku viziju.

Akcijske karte po ceni od 1600 dinara su vrlo brzo rasprodate, tako da su ostale redovne ulaznice u pretprodaji po ceni od 2000 dinara, dok će na dan koncerta koštati 2500 dinara. Prodajna mesta su Eventim, Felix i Mungos.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.