!!! objavili “Bam City”

Izvor: BalkanRock.com, 04.Okt.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

!!! objavili “Bam City”

Kalifornijski sastav !!! (Chk Chk Chk) predstavili su javnosti još jednu numeru sa predstojećeg albuma. Ovoga puta u pitanju je pesma “Bam City” za koju je snimljen i adekvatan videoklip.

Šesti studijski album američke grupe “As If” trebalo bi da bude objavljen 16. oktobra za Warp Records. Kako se datum izlaska ploče neumitno približava, tako i članovi benda sve više pažnje posvećuju promociji istog. Sada su objavili pesmu “Bam City” koju >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << prati i odgovarajući spot.

Nakon nekoliko pesama sa novog albuma, sa kojima je već javnost upoznata (“All You Writers”, “Freedom ’15” i “Suck Ass Moon”) ova dance-punk družina predstavlja “Bam City”. Spot je sniman u kuhinji Dana Gormana, jednog od članova benda i prikazuje njega i frontmena Nica Offera kako se glupiraju. Naknadno su dodate i neke animacije.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.