Izvor: BalkanRock.com, 18.Apr.2024, 12:35

dreDDup i MRT za vikend u Novom Sadu

Balkanrock.com Balkanrock.com dreDDup i MRT za vikend u Novom Sadu dreDDup i MRT za vikend u Novom Sadu 18/04/2024 Novosadski bendovi dreDDup i MRT po pri put nastupaju u kultnoj knjižari Bulevar Books, knjižari koja važi za, kako kažu, poslednje utočište alternativne misli u Novom Sadu. Oba sastava će predstaviti jedan malo drugačiji set lokalnoj publici. MRT, kao eksperimentalnija uvertira večeri, najavljuju jedan pravi oldschool industrial set prožet industrial zvucima kasnih ’70-ih i ’80-ih godina. Bend uskoro objavljuje […] Pročitajte ceo tekst dreDDup i MRT za vikend u Novom Sadu originalno postavljen na Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Arsenal isijavanje – konkurs za mlade izvođače

Izvor: BalkanRock.com, 18.Apr.2024

Balkanrock.com Balkanrock.com Arsenal isijavanje – konkurs za mlade izvođače Arsenal isijavanje – konkurs za mlade izvođače 18/04/2024 Arsenal Fest u saradnji sa Organizacijom za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora raspisuje konkurs za mlade autore iz Srbije, sa ciljem decentralizacije...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.