Žurka na Exit-u ne prestaje

Izvor: Studnel.com, 12.Jul.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka na Exit-u ne prestaje

Popularni Englez je svojim zvonkim glasom očarao publiku. Horsko pevanje je ispunilo Tvrđavu za vreme hita Love Me Again. Gužva je bivala sve veća i veća jer je sledeći bio ljubimac domaće publike – Manu Chao. Nešto pre ponoći izleteo je na binu sa svojim bendom i istog trenutka atmosfera je dostigla vrhunac. Ritmovi koji pozivaju na ples i skakanje su retko prestajali za vreme nastupa.
Kada je igranka prestala i kada se oblak prašine spustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << na zemlju, publika kao da nije imala interesovanja za ostale nastupe te večeri, te je bilo manje posetilaca nego inače. Oko tri sata iza ponoći na Main stage-u je nastupio Just Blaze. Producent koji je status legende dobio svojim radom na nekim od najboljih hip-hop pesama ikada, ovoga puta je set usmerio ka elektronskoj i mainstream muzici.

Foto: Ivan Milosavljević
Njega je kasnije zamenio Hudson Mohawke, takođe poznat po hip-hop produkciji koja otvoreno koketira sa EDM-om. On na ovoj turneji promoviše nedavno objavljeni album Lantern, pa je set više bio usmeren ka eksperimentalnijim zvucima nego ka njegovim ranijim radovima kao solo izvođač ili polovina dua TNGHT.
Dada Selectah i Rahmanee su dobro razmrdali publiku na Reggae bini, dok je na World Chill-Inn-u Guapachosa Sound System oduševio prisutne. Dada Selectah je ranije u toku večeri nastupala i na Disko zoni, pored čuvenog sata na Tvrđavi i mesta odakle puca pogled na Novi Sad. Veče na toj bini je zatvorio Fakir.

Foto: Ivan Milosavljević
Poslednje večeri na glavnoj bini nastupaju Capital Cities i Faithless, na Fusion bini Rambo Amadeus i Hladno Pivo, a Tale of Us i Dixon nastupiće na Dance areni.
Foto: Ivan Milosavljević

exit 2015exitexit festivalexit avantura

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.