Zoran Kostić Cane održaće predavanje „Čovek i vreme“ pred novosadskim studentima

Izvor: BalkanRock.com, 08.Maj.2018, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Kostić Cane održaće predavanje „Čovek i vreme“ pred novosadskim studentima

Zoran Kostić Cane, frontmen grupe Partibrejkers, biće gost u sredu 9. maja na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu, gde će održati predavanje za studente „Čovek i vreme“.

Predavanje ima za cilj da mlade natera da misle svojom glavom, da ne pristanu da budu samo pojave koje će da bivstvuju tamo gde ih tuđe ruke stave.

Cane će govoriti o poziciji čoveka u današnjem društvu, o posledicama nametnutih sistema vrednosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << o važnosti slobode mišljenja…

Predavanje sa početkom u 15 časova, otvoreno je za sve mlade koji su željni kritičnog mišljenja i otrežnjujućeg razgovora.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.