Izvor: BalkanRock.com, 07.Okt.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Čalić Band u KC Gradu

Foto: Matija Alpner

Četvoročlani gitarski bend nekadašnjeg člana i jednog od osnivača kultnih Majki, Zoran Čalić Band dolazi nam iz Slovenije, a u okviru Paralela-Beogradskog Festivala Subkulte i u sklopu koncertnih promocija njihovog aktuelnog studijskog albuma “U moru i plamenu“ iz 2016.

Koncerte Zoran Čalić Banda karakteriše jak gitarski zvuk i svojevrstan r’n’r-gitarski trans, zbog čega im je i zagrebački izdavač Dancing >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Bear dodelio “titulu” regionalnih r’n’r zvezda. Nakon razlaza sa Majkama, 2013. godine, Čalić se okrenuo saradnji sa slovenačkim muzičarima i umetnicima i sastavio bend, koji, pored njega, čine i Ivo Rimc (bubanj), Jernej Kržič (bas) i Andraž Mazi (pedal steel & gitara).

Zoran Čalić Band nastupiće u petak, 14. oktobra u beogradskom KC Grad-u, a karte će se prodavati na ulazu na veče koncerta, po ceni od 500 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.