Izvor: BalkanRock.com, 13.Mar.2016, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Čalić Band predstavili novi singl

Foto: Matija Alpner

Zoran Čalić, kultna figura domaćeg i regionalnog rock ‘n’ rolla te bivši gitarist i autor u grupi Majke, zakoračio je u solo karijeru s novoformiranim Zoran Čalić Bandom koji je objavio singl “Ruku mi daj”.

Glazbeni stil u kojem pliva Zoran Čalić Band je rock’n’roll kroz koji se provlači psihodelična atmosfera izvučena iz dubine duše omiljenih Čalićevih žanrova, bluesa, soula i countryja.

Rad s novom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << grupom, osim novog singla, rezultirao je i pjesmom “U moru i plamenu” te najavom izlaska istoimenog debi albuma koji će u izdanju Dancing Bear Recordsa biti objavljen uskoro.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.