Zlo je sletelo; Nova pesma Queens of the Stone Age

Izvor: BalkanRock.com, 11.Avg.2017, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlo je sletelo; Nova pesma Queens of the Stone Age

Američki sastav Queens of the Stone Age objavio je novu, drugu po redu pesmu sa njihovog najnovijeg albuma Villains kojeg, sa nestrpljenjem, očekujemo 25. avgusta.

Njihov prvi singl “The Way You Used To” je već nagovestio promenu u zvuku benda. Ova nova numera nosi naziv “The Evil Has Landed” i možete je preslušati sa našeg sajta. Novi album QOTSA izlazi za tačno dve nedelje pod izdavačkom kućom Matador. Producent albuma je Mark Ronson. Bend je trenutno na turneji u Severnoj Americi, a na jesen dolaze u Evropu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Queens of the Stone Age - drugi singl s novog albuma

Izvor: N1 televizija, 11.Avg.2017

Jedan od najpopularnijih američkih alternativnih rok bendova Queens Of The Stone Age, objavio je drugi singl sa svog predstojećeg albuma "Villains"...Pesma "The Evil Has Landed" se osvrće na ranije radove Queens Of The Stone Age služeći se gitarama sa fuzz distorzijom i falseto vokalima, ali je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.