ŽeneKese „bez buke“ u Kulturnom centru Rex

Izvor: SvetGitara.com, 06.Apr.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽeneKese „bez buke“ u Kulturnom centru Rex

Kulturni centar Rex predstavlja novi koncertni koncept: Bez buke! Prvi od koncerata koji će se održati u okviru tog koncepta biće koncert bena Ženekese u četvrtak 9. aprila.

ŽeneKese postoje od 2005. godine, a iza sebe imaju dva albuma: „ŽeneKese“ iz 2009. i „Rado bih te sreo“ iz 2011. godine. Poslednje što smo čuli od benda ŽeneKese je singl „Leptir“, koji su izbacili ove godine. Bend čine: Stefan Ikonić (vokal, gitara), Marko Mitrović (gitara), Davor Sopić (bas gitara) i Mladen Sopić (bubnjevi).

Nastup je najavljen za 21h, a cena ulaznice je 300 dinara.

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

Bez buke u Rexu

Izvor: B92, 07.Apr.2015, 09:42

Nova akcija u starom prostoru. Kulturni centar Rex predstavlja novi koncertni koncept: Bez buke!..Intimnost i strast nota koje prave buku u glavi, na dobrom starom mestu - KC Rex...U aprilu sa vama: ŽeneKese (9. 4.), Kralj Čačka (16. 4) i Svi na pod (30. 4.)..Bend ŽeneKese počeo je sa radom 2005....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.