Žedno Uho najavili Swanse za zadnji dan festivala

Izvor: BalkanRock.com, 12.Apr.2016, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žedno Uho najavili Swanse za zadnji dan festivala

17. Žedno Uho Festival koji će se za pola godine održati u Laubi dovodi legendarne Swans da zatvore čitavi događaj 26. listopada.

Ovi američki eksperimentalni rockeri posjetili su naše prostore više puta i domaća je publika između ostalog već imala priliku čuti i njihovo remek-djelo “The Seer” kojim su dokazali da raskid i ponovno okupljanje benda ne bude uvijek katastrofalan potez.

Ove će godine posjetitelji koncerta moći posluštati live >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << izvedbu njihovog dugo najavljivanog “posljednjeg“ albuma, “The Glowing Man” koji izlazi 17. lipnja. Nakon ovog albuma i turneje, budućnost Swansa je misterij, kako obožavateljima benda tako i njegovom frontmenu i multi-instrumentalistu Michaelu Giri koji tvrdi da će bend nastaviti djelovati, ali nije siguran u kakvom obliku.

Ulaznice po cijeni od 120kn u pretprodaju kreću u petak 08.04., a ukoliko ih ostane, na ulazu će koštati 150kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13), te putem Internet servisa navedenih trgovina.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.