Zaum i Firebreather u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 18.Okt.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaum i Firebreather u Zagrebu

Kanadski doomeri Zaum te švedski Firebreather nastupaju 25. listopada u Vintage Industrial Baru u Zagrebu.

Zaum su doomeri porijeklom iz New Brunswicka (Kanada). Čak i vokalno kombiniraju melodično i mračno, a ne libe se ubaciti niti elemente mongolskog “pjevanja grlom” poput real-life didgeridooa. Ritam sekcija je nadograđena syntovima i sitarom. Prvi album “Oracles” izdali su lipnju 2014. godine, a iza njih je preko 125 koncerata >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u samo godinu i pol od kako postoje.

Iz Švedske, rodne zemlje melodičnog metala, dolazi riff worship thrash trio Firebreather koji iza sebe imaju jedan demo album, a u pripremi je i prvi S/T album. Premda je riječ o relativno novom imenu na sceni, radi se o bendu koji je nastao uz mentorstvo Orange ambasadora Mattiasa Nööjda.

Karte možete kupiti za 45 kuna u pretprodaji i 55 kuna na dan koncerta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.