Zašto Mika stalno zove doktora

Izvor: S media, 14.Mar.2010, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Mika stalno zove doktora

Poznati pevač Mika nedavno je otvoreno priznao da je hipokondar i da veoma često zove svog doktora kako bi preispitao njegovo stanje i uverio ga da je zdrav.

Mika je izjavio:"Veoma često zovem svog doktora jer se konstantno povređujem tokom turneja. Čas je to povreda ligamenta, bol u uhu, gubljenje glasa. Kada se tome doda da sam pravi hipokondar to je strašna kombinacija. Onda me on šalje lokalnom doktoru jer ima celu mrežu. Zapravo on je jedan od kraljičinih doktora i ne verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << baš da ga raduje što ga zovem bar jednom nedeljno, ali Piter me toleriše".

Pored kontakata sa svojim doktorom Mika priznaje da muke zadaje i svom agentu za nekretnine jer više od godinu dana traži savršenu kuću koju bi kupio.

"Posle 18 meseci potrage pronašao sam četiri dobre kuće, pa sada treba da odlučim. Tržište nekretninama je ludo. Neki su me vodili da razgledam kuće koje se i ne prodaju. Ričard je bio odličan i sada konačno kada sam izabrao i dalje ne mogu da ga izbrišem sa "brzog biranja brojeva" jer treba da mi pokloni jednog od svojih kučića", rekao je Mika. Izvor: S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.