Wolfram i Velar u subotu u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Nov.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wolfram i Velar u subotu u Novom Sadu

Novosadski bendovi Wolfram i Velar nastupiće u rodnom gradu, u okviru zajedničkog koncerta koji će se održati 21. novembra u klubu CK13.

Predstavnici acid-metal žanra, kako sami članovi karakterišu njihov zvuk, Wolfram nastavlja da promoviše svoj veoma hvaljeni, ovogodišnji album “Music Of The Heathen“.

Tročlani alternativni sastav Velar oformljen je 2014. godine i do sada su objavili istoimeno EP izdanje. Članovi grupe trenutno aktivno rade na snimanju svog debitantskog albuma.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 250 dinara, dok će cena karata na dan koncerta iznositi 400 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Četiri benda večeras u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2015

U Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu večeras u 21 čas koncert će održati četiri sastava - Xanax i White Rabbit Band iz Beograda i Dreddup i CPR iz Novog Sada...Xanax je beogradski bend koji je koncertno aktivan od 2009. godine. Sastav je u maju 2012. izdao svoj debi album pod nazivom "Ispod Površine"....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.