Vodimo vas na žurku!

Izvor: Mondo, 24.Mar.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na žurku!

Želite u Monsun u subotu?

Foto: Monsun

Progressive house zvuk osvaja Monsun u subotu 26. marta na PROGRESS žurci kroz koju nas vode Cavin Viviano, Oakich i Showbiz. U pitanju je ekipa koja svojim energičnim setovima i te kako ume da zapali publiku, kako festivalsku tako i klupsku. Spremite se da otkačite na podijumu za ples i đuskate celu noć.

Ako želite da osvojite karte za ovu žurku, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Monsun" na adresu nagrade@mondo.rs. Odabrane dobitnike odmah ćemo obavestiti emailom o načinu preuzimanja nagrada.

Cavin Viviano je DJ i producent iz Beograda čija muzika je inspirisana "švedskim" zvukom, a trake melodične sa puno brejkova i sintova. Od 2010. godine kada je izašao njegov prvi EP Teenage Dream njegova karijera kreće uzlaznom putanjom. Spisak domaćih i stranih producenata sa kojima je sarađivao, kao i prestižnih etiketa na kojima se našla njegova muzika je prilično dug. Čak ni Steve Aoki nije ostao imun na Cavinov talenat pa je podržao njegov "Accelerando", dok je Paul Oakenfold u svojoj radio emisiji puštao Vivianov remix trake "Crystal" koju potpisuju Sebastian Roter & Dan Lewis. Od 2014. godine sarađuje se beogradskom etiketom Vulver Records što mu je dalo vetar u leđa usled čeka pokazuje svoj pun potencijal. Njegov remix Albekxove trake "Alarm" u svojoj emisiji puštao je holandski superstar Blasterjaxx. Cavin Viviano je rezident Serbia Wonderland Festivala, a nastupao je rame uz rame sa Futuristic Polar Bears, Kill The Buzz, Kryder, JoeySuki, Simon Patterson, Arison Flame, Aly & Fila, Bryan Kearney, Andrew Rayel, Beltek, Ibranovski, Zap Me Strobe i mnogim drugima.

Oakich je svoje DJ iskustvo stekao u glavnom gradu Mađarske, dok je proboj u Srbiji ostvario u saradnji sa party brendom Belgrade Banging. Ostvarivši nekoliko rezidentura u renomiranim beogradskim klubovima među kojima su Plastic, Freestyler, Tube i Tilt, kao i zapažene nastupe na žurkama Space Ibiza on Tour i Banging događajima u Mikser Houseu, Oakich je zacementirao svoje mesto u sam vrh srpske EDM DJ scene. Poznat je po svojim mashupovima ali i po prepoznatiljivim i unikatnim progressive i melodic setovima. DJ pult je između ostalih delio i sa mađarskim DJ duom Stadiumx, kao i svojim ličnim idolom, šveđaninom Ericom Prydzom. Oakich radi na svom prvom izdanju koje će uskoro ugledati svetost dana.

Producentski DJ duo Showbiz čine Marko Tadić (20) i Lazar Stojanović (19) iz Požaravca. Di-džejingom i produkcijom se zajedno bave tri godine, nakon individualnog rada u raznim žanrovima elektronske muzike. U njihovim setovima mogu se čuti različiti žanrovi elektronske muzike, dok su u produkciji fokusirani na progressive i electro house. Rezidenti su Serbia Wonderlend Festivala, a pored toga nastupali su i na festivalima Tropical Inn, Belgrade Future Festival, Kalemegdan Summer Festival, Bgd Foam Fest, Dance4Manya Festival, rame uz rame sa imenima kao što su Paul Van Dyk, Dannic, Tomcraft, Futuristic Polar Bears i mnogi drugi. Njihove trake podržali su i pohvalili izvođači kao što su Fedde Le Grand, Dannic, Marcus Schossow, Gregor Salto, Nari & Milani, Abel Ramos, Baggi, Will K, Corey James i drugi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.