Vodimo vas na žurku!

Izvor: Mondo, 07.Jun.2016, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na žurku!

MONDO nagrađuje dva najbrža čitaoca kartama za Mashup or Shutup i 2Hot4Stage u petak na Povetarcu

Foto: Promo: Povetarac

Ukoliko želite da osvojite ulaznice, pošaljite nam email na mondonagrade@wm.rs  s vašim imenom, prezimenom i naznakom "Povetarac".

Nagrađeni će o načinu preuzimanja karata biti obavešteni putem emaila.

Početak letnje Mashup or Shutup sezone rezervisan je za petak 10. jun na party brodu Povetarac, a ovoga puta Me-High- >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Low će udružiti snage sa plesnom ekipom 2Hot4Stage.

Mashup or Shutup, jedna od gradskih žurki sa najdužim stažom, postala je sinonim za dobar provodpetkom na ovom party brodu. Autor i domaćin serijala, Me-High- Low jedan je od najboljih multi-žanr di-džejeva na Balkanu, a poznat je po party stilu u kome nema stajanja na podijumu za igru.

Brze žanrovske promene u njegovim setovima prosto mame na đuskanje, a ovom izazovu najbolje ćedoskočiti profesionalni plesači jedne od najuticajnijih plesnih trupa na ovim prostorima 2Hot4Stage, koji ćedodatno zagrejati atmosferu ovog petka na palubi Povetarca.

Kao i prethodnih godina, Me-High- Low i u ovoj sezoni sprema razna iznenađenja na žurkama. PoredMashup or Shutup, petkom će na Povetarcu gostovati Vatra, Djans i Bege Fank, pa nema sumnje da će ovo biti najveseliji petak u Beogradu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.