Vodimo vas na Škrtice!

Izvor: Mondo, 03.Nov.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na Škrtice!

MONDO i Long Play najbrže fanove nagrađuju ulaznicama za večerašnji koncert!

Supergrupa Škrtice će svoj istoimeni, regionalno hvaljeni, debi album koncertno promovisati gromoglasno 3. novembra u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda!

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam privatnu poruku sa svojim imenom, prezimenom, datumom rođenja i naznakom "Škrtice" na stranici MONDO Zabava! Dobitnike ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Dođite da se ogrejemo na emociji i na energiji u ovom nevremenu koje vlada oko nas i u nama. Malo da budemo zajedno, da budemo solidarni u svome postojanju. Škrtice vas čekaju da vam daju obilje smislenih poruka", poziva frontmen Škrtica Zoran Kostić-Cane.

Pevač Zoran Kostić-Cane (Partibrejkers), gitaristi Boris Mladenović (Jarboli) i Vladimir Kolarić (Veliki prezir), basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković (oba iz Straight Mickey and the Boyz) okupili su se pre par godina u novi bend Škrtice, kako bi se psihodelično, sirovo, jako, oštro i sa puno emocija osvrnuli na život koji se dešava oko nas i u nama.

Debi album "Škrtice" (Lampshade Media 2016), sa kog je izdvojen spot "Zaborava nema", donosi eksplozivnu i katarzičnu smesu panka, hard roka, novog talasa, hard kora i eksperimentalne muzike, koja je zaradila hvalospeve regionalne kritike.

Kao predgrupa, nastupiće šabački Slonz, pobednik Demofesta.

"Cenimo Škrtice, fanovi smo, i biće nam čast što ćemo otvoriti njihov koncert. Svirka sa Škrticama znači veliku priliku da se pokažemo pred širom publikom u Beogradu, jer za to nemamo često šansu. Svirali smo u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, predstavili na pravi način naš rad, i sad konačno imamo priliku za to u Beogradu", poručuju Slonz.

Pogledajte MONDO TV sa Canetom!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.