Vaya Con Dios napunila Sava centar

Izvor: S media, 04.Maj.2010, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaya Con Dios napunila Sava centar

Popularna belgijska grupa Vaja Kon Dios predvođena pevačicom Deni Klajn, održala je juče koncert u prepunom u Sava centru.

Iako je koncert kasnio više od sat vremena beogradska publika je uživala u specifičnoj kombinaciji soula, džeza, romske pesme i klasične šansone.

Fantastična Deni, poznata po svom jedinstvenom baršunastom glasu otvorila je koncert numerom „Les voiliers sauvages de nos vie“ koja se nalazi na novom albumu „Comme est en venue“. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Za razliku od prethodnih ovaj album u potpunosti je na francuskom jeziku.

„Volim vašu zemlju i vaš grad. Vi ste divni ljudi“, rekla je Dani podsećajući da je pre četiri godine dva puta napunila Sava Centar.

Usledili su hitovi „Dont cry for Louie“ i „Johnny“, kao i druge pesme sa novog albuma. Publika je uživala u maestralnom izvodjenju obrade romske pesme Đelem, Đelem.



Ranije izvodjenje Đelem, Đelem



Sjajni muzička pratnja izvela je i instrumentalnu deonicu koju je napisao otac pevačice Deni Klajn. Ona je tad iskoristila kratku pauzu kako bi se odmorila. Naime, Dani je priznala da joj je tokom dana pozlilo i da je morala da ode do lekara. Uvek profesionalna izdržala je koncert do kraja kada je digla na noge publiku pesmom Nej, Na, Na.

D.M

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.