Izvor: BalkanRock.com, 31.Jan.2023, 10:28

Vasil Hadžimanov predstavlja pesmu i spot “Ubuntu”

Pijanista, klavijaturista i kompozitor Vasil Hadžimanov nedavno je objavio je svoju novu pesmu i spot naziva “Ubuntu”. Pesma predstavlja prvi singl sa novog albuma “Innerscape” kojeg priprema za 2023. godinu. Interesantno je to što će ovo biti prvi album gde Vasil samostalno sve radi. Komponuje, svira sve instrumente i producira muziku. Autor spota je Ivan […] The post Vasil Hadžimanov predstavlja pesmu i spot “Ubuntu” first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Depeche Mode tajanstvenim odbrojavanjem nagoveštava novu muziku

Izvor: BalkanRock.com, 31.Jan.2023

Depeche Mode su na svojoj internet stranici objavili časovnik koji odbrojava, verovatno do prvog singla sa njihovog nadolazećeg albuma „Memento Mori“. Na njihovom službenom Instagram profilu jedina je objava upravo za odbrojavanje koje je krenulo od ukupno sedam dana i otkucava, sekundu po sekundu,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.