Vampiri plove Lađom

Izvor: NaDlanu.com, 10.Sep.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vampiri plove Lađom

Grupa Vampiri, ponovo okupljena u osveženom sastavu prošle godine, održaće koncert na splavu ispod Brankovog mosta sa novobeogradske strane u petak 13. septembra (22 h).

Karte se prodaju u TC Felix u Sremskoj, po ceni od 600 dinara. Vampiri su, podsetimo, u martu 2012. održali sjajan koncert u Sava centru kada su, između ostalog, u spomen na prijatelja Milana Delčića Delču izveli i veliki hit sastava U škripcu:

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vampiri" u petak 13. nastupaju na Lađi

Izvor: Blic, 10.Sep.2013

Nakon povratničkog koncerta u Sava Centru prošle godine, ponovo okupljeni sastav "Vampiri" nastupiće u petak, 13.septembra, u beogradskom klubu Lađa. "Vampiri"..Publika će imati priliku da uživo čuje hitove sa svih pet albuma grupe "Vampiri" među kojima su "Plavi grad", "Rama-lama-ding-dong",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.