VVhile i Gerecki zakazali zajednički nastup u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 11.Nov.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VVhile i Gerecki zakazali zajednički nastup u Novom Sadu

U subotu 26. novembra u novosadskom Omladinskom centru CK13 zajednički nastup održaće benovi VVhile i Gerecki.

VVhile je dvočlani sastav oformljen 2011. godine. Čine ga Stevan Ćirović na bubnju i vokalima i Andrija Spičanović na gitari i vokalu i kao duo stvaraju vrlo šarenolik i interesantan zvuk. Njihova muzika se kategoriše u “noise-pop” pravac, ali se mogu čuti i uticaji ethereal i shoegaze muzike. Nakon dva EP-a, objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << su svoj prvi studijski album “More“, objavljen 2014. godine, koji je za kratko vreme je našao svoje mesto na godišnjim listama najboljih albuma regionalne scene.

Gerecki je novosadski power trio koji čine Dimitrije Jakovljević, Srđan Bjedov i Ozren Lazić. Bendovi Tizzies, Hton, Attic Groove Project, Razabri su bili ili još uvek jesu prethodna polja muzičkog delovanja, uz solo rad i nastupe. U okviru Gereckog ovaj trojac stvara muziku koja sublimira različite uticaje i senzibiltete koje baštine iz dosadašnjeg rada i iskustva. U osnovi rock sa primesama estetike 70ih, jazza i punka, njihova muzika se kreće između slatkastog kiča i čistokrvnog rock’n’rolla.

Karte se mogu kupiti po ceni od 250 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.