Uživajte uz rajski Viva Vox!

Izvor: Mondo, 06.Apr.2015, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživajte uz rajski Viva Vox!

Beogradski hor Viva Vox objavio je spot za obradu pesme "Paradise" grupe Coldplay koja se našla na njihovom prvom albumu u izdanju Mascom records-a.

Foto: Promo Viva Vox

Objavljivanje spota i albuma prvi je deo proslave desetog rođendana hora Viva Vox, koji punom parom nastavlja sa pripremama za veliki beogradski koncert koji de održati u Kombank Areni 9. maja.

"Snimanje spota je bilo mnogo zabavnije nego što smo očekivali. Publici će posebno zanimljive >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << biti scene koje je svojim dronom snimao Đorđe Jojkić sa bloga 'Snimanje iz vazduha'. Lep prolećni dan pomogao nam je da našu pozitivnu energiju prenesemo i na spot", rekao je Ivan Propadović, član hora koji je, zajedno sa Mićunom Jaukovićem iz studija Attic, i muzički producent albuma.

Na prvom albumu hora se pored pesme "Paradise" nalaze obrade velikih svetskih hitova, ali i domadih pesama. Album je u prodaji, a sve numere možete da slušate i na Deezer-u i iTunes-u, ali nikako nemojte propustiti priliku da Viva Vox čujete i uživo. Ulaznice za koncert u Kombank Areni 9.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Viva Vox objavio prvi spot

Izvor: B92, 07.Apr.2015, 12:50

Beogradski hor Viva Vox je objavio spot za obradu pesme „Paradise“ grupe Coldplay koja se našla na njihovom prvom albumu u izdanju Mascom records - a. Objavljivanje spota i albuma prvi je deo proslave desetog rođendana hora Viva Vox, koji punom parom nastavlja sa pripremama za veliki beogradski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.