Unknown Mortal Orchestra objavili novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 28.Nov.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unknown Mortal Orchestra objavili novi spot

Unknown Mortal Orchestra, rokeri sa Novog Zelanda, objavili su animrani video za pesmu “Necessary Evil“, koja se nalazi na njihovom trećem albumu “Multi-Love“.

Pre nje imali smo priliku da sa novog izdanja čujemo i pesme “Multi-Love“, po kojoj album nosi ime, kao i “Can’t Keep Checking My Phone“.

Inače govoreći o samom albumu na pres konferenciji, frontmen sastava Ruben Nielson izjavio je kako oćekuje da će >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << novo izdanje u potpunosti da predstavi njihov pobunjenički stav prema stereotipu koji važi za današnje umetnike. Kako je objsanio aktuleni album bi više trebalo da predstavi to kako biti neko ko će raditi neke nove stvari na konkretan način, a pritom stvarajući novi zvuk koji do sada niko nije.

Unknown Mortal Orchestra se trenutno nalaze na turneji po Evropi dok ih u kasnijem periodu očekuju još Australija i Sjedinjene Američke Države.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.