Umro frontmen benda Motorhead!

Izvor: Mondo, 29.Dec.2015, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro frontmen benda Motorhead!

Lemi Kilmister preminuo je samo dva dana nakon što je saznao strašnu vest.

Foto: YouTube

  Lemi (70) je preminuo samo dva dana nakon što su mu lekari saopštili da boluje od agresivne forme kancera, prenosi "BBC".

Motorhead je na svojoj Facebook stranici objavio vest koja je rastužila fanove širom sveta.

"Naš moćni, plemeniti drug je otišao nakon kratke borbe sa izuzetno agresivnom bolešću. Popijte jednu za njega i proslavite život koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ovaj divni čovek tako energično živeo", piše na Facebook stranici benda.

Lemi je osnovao Motorhead 1975, i sa bendom snimio 22 albuma. Rođen je kao Ijan Kilmister 1945, bio je poznat po specifičnom glasu i "besnom" sviranju basa, i bio je jedini stalni član Motorhead od osnivanja. Bend je ove godine nastupio na novosadskom festivalu EXIT.

Preminuo je samo nekoliko nedelja nakon bivšeg bubnjara Fila Tejlora, podseća "BBC".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.