Umesto Karleuše! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Dec.2017, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto Karleuše! (VIDEO)

Duet "Redaljke za pevaljke" ipak stiže!

Pre nekoliko meseci na Internetu se pojavio snimak "dueta" Jelene Karleuše i Sajsi MC, pevačica koje su svojevremeno najavljivale saradnju, a onda je i "Sajsinom krivicom", tačnije duetom sa Severinom, otkazale.

U pitanju je kratki klip na kojem se čuju Sajsi i Jelena dok pevaju numeru "Izabrane pevaljke", kojima "nameštaju redaljke", a koji NE služi kao najava budućeg hita.

OBAVEZNO pogledajte!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Od saradnje dve pevačice "nema ništa", ali to ne znači da nećemo slušati "Redaljku".

Šta smo slušali?

Sajsi MC je na Instagramu objavila da ćemo slušati duet, koji je sada snimila s Instagram zvezdom Losmipandom, odnosno Milošem Ivanovićem.

Pogledajte "Jadranku":

Sprema vam se #REDALJKA Da li ste ready? @deejay_playa @losmipanda @tijanarasic @marko21arsic @drvurdelja @cecilijavurdeljamakeup @honeylici0us @__nikolaevna__elena

A post shared by sajsi mc (@sajsimcofficial) on Dec 2, 2017 at 1:14pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.