Ulaznice za koncert grupe Kanda, kodža i Nebojša

Izvor: Studnel.com, 05.Apr.2016, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za koncert grupe Kanda, kodža i Nebojša

Beogradska grupa Kanda, kodža i Nebojša će održati dva koncerta u klubu Feedback. Prvi koncert biće unplugged i zakazan je za 7. april, sa početkom u 21:30, dok je električni koncert zakazan za 8. april u 22:30.
Kanda, kodža i Nebojša će u okviru prolećne turneje povodom 25 godina svoje karijere nastupati i u Nišu. Ovaj domaći rok sastav nastao je 1991. godine, a čine ga: Oliver Nektarijević (vokal), Vladan Rajović (bubanj), Nenad Pejović (gitara), Janko Mostarlić (gitara) i Boško Stanojević (bas).

koncertkanda kodza i nebojsafeedbackenergy music shopcd sound

Nastavak na Studnel.com...






Povezane vesti

Nagradna igra: Vodimo vas na nastupe KKN u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 06.Apr.2016, 12:59

Kanda, Kodža i Nebojša proslaviće 25 godina rada sa dva koncerta u niškom klubu Feedback. Koncerti su zakazani za četvrtak 7. i petak 8. april, a Balkanrock vam ovom prilikom poklanja karte za oba dana...Najbržima koji pošalju mail na redakcija@balkanrock.com delimo 2 karte za četvrtak, kao i...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.