U2 objavili animirani video

Izvor: BalkanRock.com, 23.Jan.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U2 objavili animirani video

Irski rok bend U2 predstavio je novi spot za pesmu “Get Out Of Your Own Way” koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Songs of Experience”.

Režiju animiranog videoklipa potpisuju Broken Fingaz Crew, a između ostalog možemo videti Donalda Trampa u svojoj kancelariji dok članovi Ku Klux Klan prolaze pored njegovog prozora.

Ploča “Songs of Experience” objavljena je prošle godine, a u pitanju je njihovo četrnaesto studijsko izdanje u karijeri koje nasleđuje album “Songs of Innocence” iz 2014. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

No Rules predstavili novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 23.Jan.2018

Tuzlanski bend No Rules objavio je novi spot za pesmu “Ne moli me za ljubav” koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Na cesti bola”...Videospot je snimljen na nekoliko lokacija u Lukavcu i Tuzli pod rediteljskom palicom Damira Nezirovića, a uz članove benda su glumili Marko Mirković (student...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.