Izvor: BalkanRock.com, 08.Nov.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji poslednje ulaznice za Dropkick Murphys u Beogradu

Dropkick Murphys

Od danas je u prodaji poslednji kontigent ulaznica za nastup legendarnog sastava iz Bostona Dropkick Murphys koji će, u sklopu evropske turneje, 8. februara 2017. godine po prvi put nastupiti u Srbiji.

Od danas su u prodaji još samo ulaznice originalno predviđene da se prodaju na dan koncerta po ceni od 3000 dinara.

Prema rečima organizatora, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << AAA production, skoro sve ulaznice su za manje od 7 dana već rasprodate. “Kako je interesovanje za koncert veliko, a kapacitet limitiran očekujemo da će i ovaj poslednji kontigent ulaznica biti rasprodat vrlo brzo.”, navodi se u zvaničnom saopštenju organizatora.

Dropkick Murphys nastupiće sa gostima Slapshot po prvi put u Srbiji u sklopu svoje evropske turneje kojom obeležavaju dve decenije postojanja.

Ulaznice možete naći u prodaji na svim prodajnim mestima mreže Gigstix i Eventim, na blagajni Doma Omladine, kao i na sajtovima www.gigstix.com i ww w.eventim.rs.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.