U kratkom dokumentarcu Max Cavalera podijelio detalje iz svoje problematične mladosti

Izvor: BalkanRock.com, 28.Okt.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kratkom dokumentarcu Max Cavalera podijelio detalje iz svoje problematične mladosti

U novom kratkom dokumentarcu iz serije “The Sound And The StoryMax Cavalera, kultna figura heavy metal povijesti, podijelio je s fanovima detalje iz svoje problematične mladosti.

“Bio sam prilično divlji u 20-ima i 30-ima. Negdje nakon 30-ih sam se počeo smirivati. Uvijek sam koketirao s drogom i alkoholom i stvarima koje mogu poći po zlu. Jednom sam se predozirao u Kanadi – popio sam puno lijekova protiv bolova i alkohola i probudio se u bolnici. Postoji i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << luda priča o tome kako sam u Europi popio sredstvo za dezinfekciju ruku. Htio sam popiti nešto, to sredstvo za dezinfekciju se našlo tamo i, eto, popio sam ga. U jednom trenu sam pomislio da će me sve to sustići i da sam gotov, ali to se nije dogodilo, pa pretpostavljam da Bog i tko god ima drugačiji plan sa mnom” – ispričao je u dokumentarcu Max Cavalera.

Ovaj velikan metala s bratom Iggorom Cavalerom u sklopu “Return To Roots” turneje u Zagreb stiže 12. studenog, a u Beograd 14. studenog. Serija je to koncerata na kojima će odsvirati kompletan album “Roots” i ostale klasike iz Sepultura repertoara.

Roots” je šesto studijsko izdanje Sepulture i, s povijesnim odmakom od točno 20 godina, jedan od najvećih i najvažnijih metal albuma u povijesti. Nastao tri godine nakon prethodnika, “Chaos A.D.”, pod producentskom palicom velikog Rossa Robinsona album je donio moćnu mješavinu metala i originalnih zvukova Brazila (ponajviše perkusija) izvučenih iz najzabačenijih kuteva Amazonske prašume. Ovo progresivno remek djelo teme je vuklo iz brazilske politike i kulture, a uz bend kreirali su ga i Indijanci iz plemena Xavante te glazbenici poput Jonathana Davisa (Korn), Mikea Pattona (Faith No More), DJ Lethala (Limp Bizkit, House Of Pain), Davida Silverie (Korn) i Carlinhosa Browna, a u konačnici je prodan u nevjerojatnih dva milijuna primjeraka.

Ulaznice za zagrebački nastup u Tvornici kulture u pretprodaji iznose 100 kn, a na dan koncerta će iznositi 120 kn. U Beogradu ograničen kontigent ulaznica po cijeni od 1.800 dinara se može naći u prodaji preko Eventima, a redovna pretprodajna cijena će iznositi 2.000 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.