U: Nite žurka u klubu The Tube

Izvor: Mondo, 24.Dec.2012, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U: Nite" žurka u klubu The Tube

Didžej Met Hog iz Slovenije imaće u petak u klubu The Tube zajednički nastup sa jednim od naših najpoznatijih didžejeva Dejanom Milićevićem i to okviru koncepta "U:Nite".

Prvi "U:nite" je predstavljen na festivalu u “Kazantipu”, gde su nastupili i Marko Nastić, Dejan Milićević, Petar Dundov, Lea Dobričić.

Ovaj projekat združuje artiste iz bivše Jugoslavije i pokazuje da muzika može da bude iznad iznad politike. Tokom ove večeri u klubu The Tube, snimaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se scene za spot za novu numeru slovenačkog didžeja.

Iste večeri nastupiće i Nemanja Krtić, a ulaz je slobodan do 1 sat posle ponoći, dok će se posle plaćati 300 dinara.

U subotu za vas će muziku birati Belgrade disco mafia u sastavu Peppe, Oysha i Goran Starčević. Ulaz je slobodan, a sve devojke koje dođu u klub od 23.30 do 1 sat posle ponoći, moći će besplatno da degustiaju koktele koje će spremati dobro uigrana ekipa barmena kluba “The Tube“.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"U:nite" koncept koji spaja Ex Yu umetnike u klubu "Tjub"

Izvor: Blic, 25.Dec.2012, 15:12

Di džej Met Hog iz Slovenije imaće u petak (28.12) u klubu “The Tube“ "back2back" nastup sa jednim od naših najpoznatijih umetnika za miksetama Dejanom Milićevićem, i to okviru koncepta “u:Nite koji spaja umtenike sa Ex Yu prostora, ..Dejan Milićević i Met Hog su već više puta nastupali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.