Ty Segall objavio novu verziju pesme “Fanny Dog”

Izvor: BalkanRock.com, 27.Apr.2018, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ty Segall objavio novu verziju pesme “Fanny Dog”

Krajem januara ove godine, Ty Segall, predstavnik žestokog garažnog roka, predstavio je novi album “Freedom’s Goblin”, a sada je objavio novu verziju pesme koja otvara tu ploču.

Preurađeni singl sada nosi naziv “Fanny Dog (Royal)” zbog toga što je snimljen u Royal studiju u Memfisu. Za razliku od originalne verzije, sada su tu dodatni klavirski i duvački aranžmani koji umnogome doprinose povećanju gruva koje original već poseduje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<
Ty Segall i njegov Freedom Band trenutno se nalaze na američkoj turneji, a krajem maja dolaze u Evropu gde će održati niz koncerata po Nemačkoj, Francuskoj, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, Irskoj, Norveškoj, Holandiji, Belgiji, kao i nastup u Atini 16. juna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.