Trudna Ališa Kiz pala na sceni tokom koncerta

Izvor: S media, 05.Jul.2010, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna Ališa Kiz pala na sceni tokom koncerta

Ališa Kiz pala je na sceni tokom svog koncereta na "Essence Music Festivalu" u Nju Orliansu. Pevačica koja je trudna pet meseci prestrašila je obožavaoce kada je, izvodeći pesmu "Love Is Blind", pala na leđa, no, na sreću, nije se povredila.

"Imala je potpetice visoke 10 centimetara te se cele večeri činilo kako ima problema s ravnotežom. U jednom trenutku hodala je preko scene te se okliznula i pala. Na podu je nastavila da peva, baš kao pravi profesionalac", otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je jedan izvor.

Na festivalu je glavno ime ime bila Dženet Džekson, a Ališa je nastupila pola sata posle ponoći. Svoj trudnički stomačić sakrila je pod zeleno-crnu haljinu, a obožavatelje je počastila s nekoliko svojih velikih hitova.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/99J4BgLxeUc?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayer99J4BgLxeUc", "ytplayer99J4BgLxeUc", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: Index.hr

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudna Ališa Kiz pala na sceni

Izvor: Blic, 05.Jul.2010

Pevačica Ališa Kiz, koja je u petom mesecu trudnoće, okliznula se i pala tokom nastupa na muzičkom festivalu ovog vikenda, prenosi portal "Digital spy"...Pevačica se saplela i pala na leđa tokom izvođenja pesme "Love is blind" na ovogodišnjem "Essence Music Festivalu" u Nju Orleansu. Brzo je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.