Travis izdaje novi album

Izvor: Mondo, 26.Apr.2013, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Travis izdaje novi album

Bend iz Glazgova nakon duže pauze objavljuje studijski album.

Travis će sedmo studijsko izdanje "Where you stand" objaviti 19. avgusta, piše "Nju mjuzikal ekspres". Ovo je prvi album benda nakon pet godina diskografske pauze.

Basista Dagi Pejn rekao je časopisu da se bend namerno povukao iz javnosti, kako bi na miru radio na novim pesmama.

"Potrebno je da se udaljiš od svega da bi mogao da osetiš želju za povratkom, tu specifičnu kreativnu glad", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je on.

Debi album "Good feeling" bend je objavio 1997, a poslednje studijsko izdanje "Ode to J Smith" 2008. godine.

Članovi benda su na sajtu napisali da je u planu i međunarodna turneja, ali da ni sami još ne znaju koje će zemlje obuhvatiti.

Dok ne stigne "Where you stand", podsetite se "Love will come through".



(MONDO, foto Guliver/Getty images/Kristian Dowling)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vratili se Ex-Revolveri

Izvor: NaDlanu.com, 26.Apr.2013

Bend frontmena Vladimira Jakšića Muse (na slici) je, posle 15 godina pauze, objavio album "Sanjaj neki drugi svet". ..Album se može besplatno preuzeti na sajtu izdavača, promoterske kuće Long Play, kao i na bandcamp stranici benda. Revolveri su se pročuli 1992. pre svega hitom koji je bio himna...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.