Izvor: BalkanRock.com, 03.Nov.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Jones objavljuje novi album

foto: Aleksandar Zec

Slavni velški muzičar Tom Jones je najavio novi studijski album pod nazivom “Long Lost Suitcase”, koji bi trebalo da bude objavljen 4. decembra.

Ploča će biti objavljena za S-Curve Records i sadržaće 13 pesama, od čega 11 obrada i dve potpuno originalne pesme. Jones je počeo da radi na albumu sa producentom Ethanom Johnsom, sinom čestog saradnika Rolling Stonesa, producenta Glyna Johnsa.

Na ploči će se >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << naći pesme poput “Everybody Loves a Train” grupe Los Lobos, “Why Don’t You Love Me Like You Used to Do?” Hanka Williamsa, “Factory Girl” benda Rolling Stones, te numera Willie Nelsona “Opportunity to Cry”.

Pesme “Honey, Honey” sastava The Milk Carton Kids, kao i “Elvis Presley Blues” Gillian Welch takođe će naći svoje mesto na budućem albumu, a upravo su ove dve numere predstavljene kao najava, a kako zvuče u izvedbi neponovljivog Toma Jonesa možete čuti u nastavku

Kompletan spisak pesama izgleda ovako

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.