Tobija 25. jula u bioskopu Zvezda!

Izvor: SvetGitara.com, 21.Jul.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tobija 25. jula u bioskopu Zvezda!

U subotu 25. jula, u bioskopu Zvezda, nastupiće beogradski dark wave bend Tobija iz Beograda. Podrška će biti bendovi Slavina Ljubavi i Cruellas.

Tobija je autorski punk, new wave, gothic rock, elektro dark wave bend iz Beograda. Bend je izdao album „A sta bi vi“ a pesme sa tog albuma se cesto vrte i na radiju 202.

Slavina Ljubavi - beogradski postpunk, new wave bend koji radi autorske pesme i obrade bendova kao sto su Elektricno orgazam, Paraf, Termiti, Mrtvi kanal, >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << Satan Panonski i mnogi drugi.

Cruellas - beogradski autorski postpunk sa jednim od najboljih ženskih vokala ovih prostora i istripovanim odličnim tekstovima na nama razumljivom maternjem jeziku

Cena karte 200 dinara, a svirka traje od 18h do 21h, kada počinju projekcije filmova, što će reći da sve počinje bez kašnjenja.

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.