Tipovi devojaka koje ćeš sresti u klubu

Izvor: SerbianUnderground.com, 28.Maj.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipovi devojaka koje ćeš sresti u klubu

Srpski klubovi i kafane nude nezaboravan provod, a deo upečatljivih uspomena koje stranci nose iz prestoničkih klubova jesu i prelepe devojke. Brzi ritmovi, bogati kokteli i dobro društvo devojaka koje uživaju u klabingu su ono što oslikava noćni život Beograda.
Uz malo sreće, imaćeš priliku da upoznaš neke od njih koje će ti odmah smelo ponuditi piće, ili čak zaplesati sa tobom bez najave. Tu su i one koje će radije proćaskati i preporučiti još neka >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << mesta za izlazak, a na tebi je samo da se prepustiš dobroj muzici i najlepšem društvu.
U nastavku predstavljamo tipove devojaka koje možeš sresti u noćnom provodu, a sam proceni kako treba da im priđeš i šta svaka od njih očekuje.
Klubovi su moja kuća Prvo, počasno mesto neka zauzmu devojke čija ćete lica najčešće sretati na promocijama i otvaranjima klubova, festivalima, neke čak i u novinama. Verovatno si nekada čuo njihovo ime ili im video lice. Sve u svemu, to su devojke koje su praktično inventar na svim žurkama, festivalima i vlasnici lokala vole da ih imaju u prvim redovima – čisto „za ukras”.

Devojke koje su došle da se lepo provedu – denserke Ne moraju biti poznata klupska lica, ali su tu da se dobro zabave i igraju do zore. Često odaju utisak kao da im niko u toj avanturi nije potreban – verovatno i jeste tako, pa ih slobodno zaobiđite (osim ako i vi ne želite samo besomučno skakanje po podijumu).
Previše sam dobra za tebe – snob „wanna be” Ovo su pomalo uštogljene, devojke pozerke, koje su u klub došle savršeno skockane da bi celo veče cupkale jednom nogom i nameštale kosu i šminku kao da svakog trenutka očekuju bračnu ponudu. Koju će naravno odbiti gledajući te s prezirom jer, ona je previše privlačna da bi bila sa tobom – smrtnikom.
Lepa i sama Na svakoj zurki postoji ona najlepša, u koju svi pilje ali niko joj ne prilazi. Ili bolje da ne prilazi sa lošom pričom. Obično su veoma samouverene i nasmejane. Neretko u većem društvu (muškom) što može biti jedan od glavnih razloga zašto se drugi osećaju zastrašeno i sigurno u odbijanje. Kada dobijete priliku da razgovarate s njom, obično bude vrlo ljubazna.
Traži dečka ili je tek raskinula Obično izlaze u paru – ona i drugarica. Nekada će direktno staviti do znanja da je otvorena za prilazak, ali su češće suptilnije, i čekaju da im prvi priđete i ponudite piće. Devojka koja misli da će baš u klubu naći „princa” obično je nenametljiva – dok su česte pojave i slobodnijih devojaka koje znaju šta žele.
Igla u plastu sena – umerena devojka Opuštena i spontana devojka, koja nasmejana đuska uz muziku. Ona nikada ne popije toliko da nema kontrolu nad svojim postupcima, ali je vrlo prijatno biti u njenom društvu. Reklo bi se da je ovakav tip devojaka najređi, ali uz dovoljno sreće, jedan kompliment može mnogo da pomogne u započinjanju druženja.
Pola sam pijana, a tek je pola dva Sigurno ćete lako uočiti devojku koja je (slučajno?) popila čašicu više. Najčešće tinejdžerke ili u ranim dvadesetim godinama. Došle su nasmejane i spremne za zabavu ali će, ne znajući granicu, do dva sata, polusvesne, „overiti” svaki toalet na splavu i napraviti budalu od sebe bar 5 puta. Poenta je da učiniš noć nezaboravnom a ne zaboravljenom.
Slatka, ali zauzeta Devojku koja je zauzeta najčešće nećete moći da upišete na svoj spisak. Zauzete devojke u klubu ćete prepoznati po tome što vole da flertuju ali sa osobama koje im priđu igraju „toplo – hladno”. One tako samo žele da potvrde svoju privlačnost a vama je vreme da potražite adekvatniju priliku.
Sama i nezainteresovana Da bi bila sama ona ne mora da dođe sama. Kada se pojavi grupa od nekoliko devojaka, velike su šanse da je barem jedna tu da pazi na ostale. Njoj se nije išlo – ali mora neko i da vozi pijane drugarice. Obično sedi u ćošku, kucka poruke i ne obraća pažnju na okruženje. Takođe, u ovu grupu potpadaju i one koje ne izlaze često.
Hejterka sa krizom identiteta Ona je tu iako joj se nije izlazilo. Obično sedi ili stoji u ćošku i posmatra svoje drugarice koje upoznaju duge ljude, i moli boga da baci ciglu. Ako procenite da se potrudila oko oblačenja, najbolje joj je prići sa nekom neobaveznom temom, nikako da shvati da neko pokušava da je imresionira.
Ukoliko je navukla majicu omiljenog metal benda a stoji namrgođena – ne želi vaše društvo. Osim ako popije malo više – onda peva svaku pesmu Maje Berović.
The post Tipovi devojaka koje ćeš sresti u klubu appeared first on Serbian Underground.

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.