Them Moose Rush i Za Dž u subotu u Kulturnom centru Grad!

Izvor: SvetGitara.com, 17.Mar.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Them Moose Rush i Za Dž u subotu u Kulturnom centru Grad!

U subotu 21. marta u Kulturnom centru Grad u 21h nastupiće bjelovarski Them Moose Rush i Za Dž iz Čačka.

Them Moose Rush je trio iz Bjelovara, nastao 2011. godine, sviraju alternativni/progresiv rok, a svaka pesma obiluje snažnim rifovima i odličnim solažama. Zanimljivo je da albume snimaju uživo i bez metronoma! Iza sebe imaju dva albuma – To Future Miss Sunshine iz 2013. i Three π One iz oktobra prošle godine. Trio čine: Nikola Runjevac (gitara, vokal), Vedran Marinko Komlen >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << (bubnjevi) i Branimir Kuruc (bas).

Za Dž je bend nastao u Čačku 2008. godine. Prepoznatljivi su po garažnom indi zvuku, sa primesama panka. 2011. godine su izdali debi EP pod imenom Mesto Zločina, snimljen uživo u Domu kulture u Čačku. Nakon njega usledio je album, podeljen na dva dela – Realnost zove iz 2013. i Izgled zavarava iz 2014. godine, izdat za Mascom Records. Članovi su: Janko Ćirković (gitara, vokal), Milenko Belić (gitara, prateći vokal), Lazar Stefanović (bas, prateći vokal) i Stefan Ćustović (bubnjevi).

Nakon koncerata u ‘gradski klinč’ ulaze DJ ekipe Kišobran i Navigatorz koje će se do ranih jutarnjih časova boriti za naklonost publike.

Koncert je najavljen za 21h, a ulaznica će koštati 400 dinara, dok je posle ponoći, kada se očekuje ‘gradski klinč’ ulaz 200 dinara.

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

Puls i Kramer u niškom klubu Black Stage

Izvor: BalkanRock.com, 18.Mar.2015, 10:13

Niški rock bendovi Puls i Kramer nastupiće u subotu, 21. marta, u Black stage klubu u Nišu. Vladan Đurić, frontmen Pulsa, je, na svirci sa komšijskim bendom ABS pre skoro dva meseca, najavio ovu svirku iako nije bilo reči o tačnom datumu. Bend Puls nastao je početkom 2002. godine. Stil koji...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.