Izvor: BalkanRock.com, 13.Okt.2020, 07:35

The Smashing Pumpkins predstavili dve nove pesme

Američki alternativni rok bend The Smashing Pumpkins objavio još dve pesme koje će se naći na njihovom predstojećem albumu. Ovoga puta, predstavljene su numere “Anno Satana” i “Birch Grove”. Nova, dupla ploča “CYR” trebalo bi da bude objavljena 27. novembra za Sumerian Records, a u pitanju je njihovo jedanaesto studijsko izdanje koje nasleđuje album “SHINY AND […] The post The Smashing Pumpkins predstavili dve nove pesme first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Objavljen singl Sayonara benda SindromZ

Izvor: BalkanRock.com, 13.Okt.2020

Sarajevski alternativni/indie rock bend SindromZ objavio je spot za pesmu “Sayonara“. Zvuk je snimao bend SindromZ a na mixanju i masterovanju radili su sa Zlatanom Hulićem. Sayonara je ljubavna pjesma sa malo drugačijim zvukom. Ljubav je tema koja se provlači kroz sve mlade osobe na različite...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.