The Shins objavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 13.Okt.2017, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Shins objavili novi video

Indie rock sastav The Shins predstavio je novi spot za pesmu “Cherry Hearts” koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Heartworms”.

U pitanju je prvi video za neku pesmu sa novog albuma, a produkciju ovog animiranog videoklipa potpisuje seenfilm.

Nova ploča “Heartworms” objavljena je u martu za Columbia Records etiketu. U pitanju je peto studijsko izdanje benda koje nasleđuje album “Port of Morrow” iz 2012. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Weezer objavili još jedan singl sa buduće ploče

Izvor: BalkanRock.com, 13.Okt.2017

Američki indie-rock sastav Weezer predstavio je novi singl “Weekend Woman” koji će se naći na njihovom predstojećem albumu...Nova ploča pod nazivom “Pacific Daydream” biće objavljena 27. oktobra za Crush/Atlantic etikete, a u pitanju je njihovo jedanaesto izdanje u karijeri koje nasleđuje...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.