The Darkness objavili novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 03.Avg.2015, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Darkness objavili novi spot

Britanski rok bend The Darkness objavio je spot za pesmu “Last of Our Kind” koja se nalazi na istoimenom četvrtom studijskom albumu.

Kada je došlo vreme za snimanje ove pesme bend je zamolio obozavatelje da pošalju snimke svojih izvođenja, tako da u audio snimku učestvuje oko 500 ljudi. A njih 15 učestvuje i u samom crno-belom spotu.

Gitarista Dan Hawkins o pesmi kaže: “Ovo je verovatno pesma koja izgleda kao da je nastala osamdesetih, u punom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sjaju tadašnje muzike”.

Pevač Justin Hawkins dodaje: “Kada sam pisao ovu pesmu na umu sam imao filmsku scenu borbe, jer kad završite album i spremate se da ga pokažete javnosti osećate se kao da idete u rat. Tako da ova pesma to predstavlja”.

Grupa Darkness je pre ovog spota izbacila spotove za pesme “Barbarian” i “Open Fire“, a novi spot možete pogledati ovde:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.