Izvor: BalkanRock.com, 20.Maj.2022, 10:32

The Black Room, Clone Age, Daliborovo granje i Pomelo Chess Society stižu na INmusic festival #15

The Black Room je bend oformljen 2014. godine, a dvije godine kasnije izdali su debitantski album „In This Town Lies A City“, kojim su na prvu privukli pažnju publike i kritike. Redom afirmativne recenzije potvrdile su kvalitetu i dale im vjetar u leđa za nova stvaranja. Pedesetak nastupa diljem Hrvatske, Austrije, Mađarske, Srbije i Slovenije […] The post The Black Room, Clone Age, Daliborovo granje i Pomelo Chess Society stižu na INmusic festival #15 first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Grčka senzacija Villagers of Ioannina City u subotu u Močvari

Izvor: BalkanRock.com, 20.Maj.2022

Villagers of Ioannina City bend je koji je u vrlo kratkom roku očarao fanove diljem Europe, a tome najbolje svjedoče rasprodani koncerti na aktualnoj turneji. Ovu subotu (21.5.) po prvi će put nastupiti u Hrvatskoj, točnije u Močvari gdje će promovirati svoj veoma hvaljeni album “Age Of Aquarius”....

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.