Tav Falco’s Panther Burns poslednji put u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 24.Avg.2016, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tav Falco’s Panther Burns poslednji put u Beogradu

I heroji stare. Upravo to je razlog zbog koga organizatori predstojeći koncert Tava FalkaPanther Burns najavljuju kao poslednju priliku da ovu legendarnu rok ličnost i njegov prateći bend vidimo uživo u Beogradu. Da podsetimo, koncert će se održati desetog septembra u Domu omladine Beograda, a kao predgupa će nastupiti domaći sastav VIS Limunada.

Uprkos tome što je Falko prevalio sedamdesetu, treba se pripremiti za žestoki rokenrol događaj. Prošlogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << album Command Performance i noviji koncertni snimci dovoljno govore tome u prilog. Kada se njima pridodaju rad na filmu Urania Descending iz 2014. i knjiga fotografija An Iconography of Chance: 99 Photos of the Evanescent South, objavljena krajem prošle godine, shvatamo da Falko nije iscrpeo svoje kreativne potencijale i da ima puno volje da prikaže svu raskoš svojih raznovrsnih talenata. Otuda na predstojećem nastupu, pored koncretne izvedbe, može očekivati i to da Tav zapleše tango, ili iznenadi publiku demonstrirajući još neko od svojih brojnih umeća.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 1.300 dinara do prvog septembra. Od prvog septembra cena će biti 1.500 dinara, a na dan koncerta 1.800 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.